Drentse Musea

Op Vrije Voeten | Kampeerevent in bijzonder Veenhuizen

Nationaal Gevangenismuseum

Wanneer: 15 juni 2024 00:00 - 15 juni 2024 23:59

Waar: Oude Gracht 1 9341 AA Veenhuizen


Op Vrije Voeten

Kamperen en beleefwandelen in bijzonder Veenhuizen

Stap uit de drukte van het dagelijks leven en ga ‘back to nature’ op het historische binnenterrein van het Gevangenismuseum tijdens een exclusief kampeerevent.

Ontdek de rust van de natuur terwijl je geniet van een lokaal en duurzaam diner, bereid met verse ingrediënten die de smaak van de omgeving perfect weerspiegelen. Laat je vervolgens meevoeren op een bijzondere beleefwandeling van ongeveer 6 kilometer. Hier ontdek je niet alleen prachtige natuurlijke landschappen, maar ook boeiende verhalen en verrassende culinaire hoogstandjes.

Bij terugkomst strijk je neer bij het kampvuur voor een avond vol gezelligheid, onder het genot van een drankje. Er is ruimte om je eigen muziekinstrument mee te brengen. Vervolgens trek je je terug op je eigen plekje in deze bijzondere omgeving, terwijl je onder de sterren slaapt in je zelf meegebrachte tent met kampeerspullen.

De volgende ochtend heb je de keuze uit twee activiteiten: verken de uitgestrekte natuur tijdens een verfrissende dauwtrapwandeling of sluit je aan bij een ontspannende body & mind sessie. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je beide dagen het Gevangenismuseum bezoeken en meer leren over de rijke geschiedenis van dit unieke dorp.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 15 juni t/m zondag 16 juni

Prijs: €119,- p.p. (inclusief diner, kampeerplek, activiteiten, ontbijt en museumbezoek)

Locatie: Nationaal Gevangenismuseum, Oude Gracht 1, Veenhuizen

Reserveer hier nu jouw plek voor een weekend vol ontdekking, ontspanning en pure genietmomenten!

Entreeprijzen
Volwassenen
€ 119,00 ((inclusief diner, kampeerplek, activiteiten, ontbijt en museumbezoek))
Locatie