Drentse Musea

Lezing Suzanna Jansen

Museum De Proefkolonie Frederiksoord

Wanneer: 30 januari 2021 15:00 - 30 januari 2021 16:00

Waar: Majoor van Swietenlaan 1 a 8382 CE Frederiksoord


Het boek wordt onverwacht een bestseller, waarvan inmiddels meer dan 325.000 exemplaren zijn verkocht.

 

Na het overweldigende succes van het boek wordt deze vertaald in een theaterspektakel. Suzanna is als dramaturg nauw betrokken bij de theatervoorstelling. Zo verzorgt ze ook randprogrammering in de vorm van lezingen en inleidingen, themawandelingen in Veenhuizen en de Jordaan en een themarondleiding in het Rijksmuseum. Vanaf zomer 2021 is de theatervoorstelling van Het Pauperparadijs weer te zien in de binnenplaats van Gevangenismuseum Veenhuizen.

 

Data & Tijden

Zaterdag 30 januari 2021 – Aanvang lezing 15.00 uur
Zondag 31 januari 2021 – Aanvang lezing 13.00 uur

 

Toegang lezing € 7,50 p.p. Reserveren via info@proefkolonie.nl o.v.v. lezing Suzanna Jansen.

 

Suzanna Jansen

Suzanna Jansen is geboren en getogen in Amsterdam. Na haar studie Communicatie aan de HEAO werkt ze enige jaren bij een marketingbedrijf. In de jaren negentig is Suzanna betrokken bij de oprichting van Independent Media in Moskou, waardoor ze naar Rusland verhuist. Hier werkt ze als freelancer en doet ze o.a. research voor documentaires van de VPRO en VRT.

Entreeprijzen
€ 7,50 (Toegang lezing € 7,50 p.p. Reserveren via info@proefkolonie.nl o.v.v. lezing Suzanna Jansen. Voor of na de lezing is er tijd om tegen reguliere entreekosten het museum te bezoeken en/of een rondrit te maken met de kolonietram door Frederiksoord. Reserveer uw tickets voor het museum via www.proefkolonie.nl/reserveren.)
Locatie