Drentse Musea

Vreemde Vogel Tour voor kinderen (gratis)

Stedelijk Museum Coevorden

Wanneer: 20 oktober 2021 14:00 - 20 oktober 2021 15:00

Waar: Haven 4 7741 JV Coevorden


Ontdek de collectie van het museum en ga op safari door het museum! Onder begeleiding van een enthousiaste safarigids gaan jullie op ontdekkingstocht. Wat zijn de Vreemde Vogels van de collectie? Iedere deelnemer ontvangt een verrekijker die je gedurende de tour gratis kunt gebruiken. De verrekijkers blijven eigendom van het museum en dienen na afloop van de tour weer te worden ingeleverd. 

Aanmelden is verplicht en kan door voor 19 oktober te mailen naar info@museumcoevorden.nl. Vermeld hierbij ook met hoeveel personen u wilt komen. Deze activiteit is gratis toegankelijk voor kinderen in het kader van Oktober Kindermaand. Ouders betalen €3,00 per persoon. Betaling kan worden voldaan ter plaatse in het museum, voorafgaand aan de rondleiding. Kinderen t/m 12 jaar dienen begeleid te worden door ten minste 1 volwassene. 

Voor meer informatie en het laatste nieuws over activiteiten en evenementen verwijzen we u door naar de website van Stedelijk Museum Coevorden: www.museumcoevorden.nl

Alle evenementen staan gepland o.v.b. van de dan geldende maatregelen omtrent het coronavirus. Bij verkoudheid of andere klachten die te maken kunnen hebben met corona vragen wij u thuis te blijven. Er geldt een maximum aantal deelnemers. Wij volgen de maatregelen van het RIVM en hanteren het museumprotocol. 

Entreeprijzen
Kinderen
Gratis
Locatie