Drentse Musea

EXTRA gratis kinderkasteelrondleiding

Stedelijk Museum Coevorden

Wanneer: 24 oktober 2021 14:30 - 24 oktober 2021 15:30

Waar: Haven 4 7741 JV Coevorden


Ontdek de spannende verhalen van het enige kasteel van Drenthe. Onder begeleiding van een enthousiaste museumgids ontdek je het kasteel van Coevorden. Van de ridderzaal tot aan de keuken en de gevangenis... ken jij alle verhalen over dit bijzondere kasteel al?

Aanmelden is verplicht en kan door voor donderdag 21 oktober te mailen naar info@museumcoevorden.nl. Vermeld hierbij ook met hoeveel personen u wilt komen. Deze activiteit is gratis toegankelijk voor kinderen in het kader van Oktober Kindermaand. Ouders betalen €3,00 per persoon. Betaling kan worden voldaan ter plaatse in het museum, voorafgaand aan de rondleiding. Kinderen t/m 12 jaar dienen begeleid te worden door ten minste 1 volwassene. Verzamelpunt is Stedelijk Museum Coevorden. We lopen gezamenlijk naar het kasteel. 

Voor meer informatie en het laatste nieuws over activiteiten en evenementen verwijzen we u door naar de website van Stedelijk Museum Coevorden: www.museumcoevorden.nl

Alle evenementen staan gepland o.v.b. van de dan geldende maatregelen omtrent het coronavirus. Bij verkoudheid of andere klachten die te maken kunnen hebben met corona vragen wij u thuis te blijven. Er geldt een maximum aantal deelnemers. Wij volgen de maatregelen van het RIVM en hanteren het museumprotocol. 

Entreeprijzen
Kinderen
Gratis
Locatie