Drentse Musea

Opening van het kamermuziekseizoen met NNO ensemble BLEND in Museum De Buitenplaats Eelde

Museum De Buitenplaats

Wanneer: 1 oktober 2023 14:00 - 1 oktober 2023 15:00

Waar: Hoofdweg 76 9761 EK Eelde


De zomer is definitief ten einde, tijd voor de opening van het nieuwe kamermuziekseizoen van het NNO!

Een gerenommeerd NNO ensemble opent het kamermuziekseizoen op zondagmiddag 1 oktober van 14:00 – 15:00 uur in Museum De Buitenplaats in Eelde. Deze traditie zal dit jaar worden verzorgd door het ensemble BLEND!

BLEND is een bijzonder ensemble, door de bezetting en door de muziek die op het programma staat. De meeste nummers worden speciaal gearrangeerd, en BLEND speelt ook eigen composities. De musici zijn allround, en spelen naast klassieke werken ook zigeuner muziek, jazz, pop, salon muziek en tango’s.

Voor 1 oktober staat er een Klezmer programma klaar, met werken van onder andere Astor Piazzolla, Antônio Carlos Jobim en George Gershwin.

BLEND bestaat uit Sergei Bolotny (viool), Gijs Philip van Schaik (viool), Manuel Davila Ares (trompet), Tim Nobel (Contrabas) en Stefan Kirschbaum (slagwerk).

Entree: € 15,00
Kinderen tot 18 jaar: Gratis
Vrienden van Museum De Buitenplaats: € 12,50
Inclusief toegang tot de tentoonstelling en de museumtuin.

Kaarten zijn te koop via www.museumdebuitenplaats.nl, of aan de balie van het museum voorafgaand aan het concert. Voor vragen kunt u bellen met het museum (050-3095818). In Museum De Buitenplaats kan alleen met PIN worden betaald.

Entreeprijzen
Volwassenen
€ 15,00
Kinderen
Gratis
Locatie