Drentse Musea

Oerfestival

Hunebedcentrum Borger

Wanneer: 23 oktober 2021 11:00 - 23 oktober 2021 17:00

Waar: Hunebedstraat 27 9531 JV Borger


Tijdens de herfstvakantie is er elke dag een Oertijdprogramma in ons Oertijdpark. Oermensen laten graag zien hoe men in de prehistorie jaagde, leefde en werkte. Als klap op de vuurpijl is het, in het weekend van 23 en 24 augustus een heus Oerfestival!

Tijdens het Oerfestival puilt ons Oertijdpark uit met prehistorische mensen. De Hunebedbouwers en hun nazaten bootsen het leven in de prehistorie na. Met een groep oermensen worden de steentijd, de ijzertijd en de bronstijd tot leven gebracht. Er gebeurt van alles! Er wordt geleefd, gewerkt, gegeten, gedaan en gevoeld, zoals men lang geleden deed. Bezoek het Hunebedcentrum en ontmoet echte oermensen, gratis op vertoon van jouw entreebewijs. Een weekend vol met activiteiten en extra veel oermensen in het Oertijdpark. Genoeg redenen om tijdens dit weekend het Hunebedcentrum te bezoeken dus!

De hele herfstvakantie zijn we iedere dag open. Je kunt van te voren reserveren via https://tickets.hunebedcentrum.nl/nl-NL/tickets. Let op, kijk voor de meest actuele corona maatregelen op onze website voor uw bezoek. Reserveer tijdig op niet mis te grijpen.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe.

Entreeprijzen
Volwassenen
€ 12,50
Kinderen
€ 6,50
MJK (Museumjaarkaart)
Gratis
Locatie