Drentse Musea

Mammoetdagen

Hunebedcentrum Borger

Wanneer: 28 mei 2023 11:00 - 28 mei 2023 17:00

Waar: Hunebedstraat 27 9531 JV Borger


Dit jaar pakken we extra uit met een aantal van Nederlands bekendste mammoet-deskundigen die jou meenemen terug in de tijd, toen Nederland een grote koude grasvlakte was waar mammoeten, sabeltandtijgers, grottenhyena's en nog veel meer bijzondere dieren zich perfect thuis voelden. Laat je verwonderen door interessante demo's en spannende lezingen. Of doe mee aan één van de (kinder)activiteiten. Je kan échte fossielen bekijken en vasthouden. Misschien heb je thuis een fossiel liggen en weet je niet precies wat het is? Neem je vondst vooral mee en laat het determineren door de wetenschappers.  Vergeet ook vooral niet om op reis te gaan door het oertijdpark... tijdens de 150.000 jaar geschiedenis ontmoet je onze oermensen, die jou nog veel meer kunnen leren over de prehistorie.

Deze dagen zijn een gratis toevoeging op het reguliere museumbezoek. Je kunt van te voren tickets kopen op onze website of op de dag zelf bij de entreebalie. Van tevoren reserveren kan via deze link.

Houd de website van het Hunebedcentrum scherp in de gaten via de link hieronder. Daar vind je het meest up-to-date programma! 
Mammoetdagen - Het Hunebedcentrum

Locatie