Drentse Musea

Kerstvakantie bij het Hunebedcentrum

Hunebedcentrum Borger

Wanneer: 4 januari 2020 11:00 - 4 januari 2020 17:00

Waar: Hunebedstraat 27 9531 JV Borger


De kerstvakantie staat bol van de leuke activiteiten. Kom naar het museum en beleef de oertijd. Misschien kom je wel echte oermensen tegen die je laten zien hoe men in de prehistorie leefde.

De kerstvakantie bij het Hunebedcentrum start met een winterroute op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december, georganiseerd door het Openluchttheater Borger. Net als voorgaande jaren kunt u ook op de kortste dag van het jaar, 21 december, een lichtje branden bij het grootste hunebed. Na alle feestdagen toe aan een wandeling met inhoud? Ga dan mee met de nieuwjaarswandeling op donderdag 2 februari en sluit dit af met een heerlijke bak snert.

Er zijn ook volop activiteiten speciaal voor kinderen tijdens de kerstvakantie. Maandag 23 december kun je leren hoe je de oertijd overleefd. Je kunt vragen stellen aan oermensen en eten proeven uit de natuur. Dinsdag 24 december en donderdag 2 januari is er een kinderlezing voor echte Hunebedrangers over Dino’s door superranger Koos Tap. Kinderen die nog geen hunebedranger zijn, zijn ook van harte welkom. Kinderen kunnen hun eigen steentransport bouwen tijdens de kinderworkshop op zondag 29 december.

Entreeprijzen
Groepen
€ 3,50 (Groep vanaf 15 pers. per kind)
Kinderen
€ 6,50
CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)
€ 10,00
MJK (Museumjaarkaart)
Gratis
Volwassenen
€ 12,50
Groepen
€ 10,00 (Vanaf 15 personen per volwassenen.)
Locatie