Drentse Musea

C+B Museum Grolloo

C+B Museum houdt de blues van Cuby & the Blizzards levend

Het C+B Museum Grolloo is in 2011 geopend als een eerbetoon aan de bluesband Cuby and the Blizzards in het algemeen en Harry Muskee in het bijzonder. De oude boerderij in Grolloo, waarin het museum is gevestigd, is van 1965 tot 1971 bewoond door Harry Muskee en de band repeteerde op de deel. Tot de collectie van het museum behoort veel video- en audiomateriaal, instrumenten, apparatuur, geluidsdragers en documenten.
Elk jaar is er, naast een vaste opstelling, een nieuwe tentoonstelling. Voor openingstijden, prijzen, kaartverkoop en parkeren: zie website www.cubymuseumgrolloo.nl

Het Cuby Museum is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Januari, februari: zaterdag, zondag.

Maart t/m mei: vrijdag t/m zondag

+ Hemelvaartsdag, 2e paasdag en 2e pinksterdag.

Juni t/m september, oktober: donderdag t/m zondag.

November, december: vrijdag t/m zondag.

25 december en 1 januari gesloten.


Promotiefilm

MuseumTV heeft voor 49 Drentse musea een promotiefilm en mini-documentaire gemaakt. Dit is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Zo krijgt u een mooi beeld van de prachtige musea in Drenthe!


Drentse museumpas

Vrijwilligers met de Drentse museumpas krijgen gratis entree bij dit museum.

Contact
Cuby museum-8.jpg

Voorstreek 4
9444PE Grolloo

info@cubymuseumgrolloo.nl

(+31) 6 1142 8616

http://www.cubymuseumgrolloo.nl

Openingstijden
Elke maandag gesloten
Elke dinsdag gesloten
Elke woensdag gesloten
Elke donderdag gesloten
Elke vrijdag gesloten
Elke zaterdag van 11:00 tot 17:00
Elke zondag van 11:00 tot 17:00

Het Cuby Museum is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Januari, februari: zaterdag, zondag. Maart t/m mei: vrijdag t/m zondag + Hemelvaartsdag, 2e paasdag en 2e pinksterdag. Juni t/m september, oktober: donderdag t/m zondag. November, december: vrijdag t/m zondag. 25 december en 1 januari gesloten.

Voorzieningen

Bezoekersparkeerplaats Museumcafé Museumwinkel Activiteiten voor kinderen Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Parkeerplaats voor bussen Rondleidingen op aanvraag Drentse museumpas